Nyheter från FKG

 • 09 november, 2022
 • Vägvisaren visar vägen på Elmia Subcontractor

 • FKG presenterar senaste Vägvisaren tillsammans med SINF:s Underleverantörsbarometern i samband med öppningsceremonin på Elmia Subcontractor.

  – Vi vill uppmana alla underleverantörer som inte redan gjort det att gå in och svara på årets Vägvisare, säger Gabriella Virdarson på FKG.

  Vid Elmia Subcontractors invigning tisdagen den 15 november kl. 13.00 redovisar FKG resultatet av årets Vägvisare. Då medverkar även SINF som släpper sin Underleverantörsbarometer.

  – Vi kommer att jämföra resultaten och titta på likheter och skillnader, säger Gabriella Virdarson.

  Efter presentationen bjuds det in till mingel i SINF:s monter B03:98 kl. 14.15 där man får träffa Peter Bryntesson och Gabriella Virdarson från FKG och Sanna Arnfjorden Wadström, vd SINF, och möjlighet att diskutera vidare kring underleverantörernas viktigaste frågor för Q3/Q4 2022.

  Tema inkludering

  Senare samma dag kl. 16.00 bjuder FKG och SINF in till ett mingel med inspirerande diskussioner och utbyte av erfarenheter med inriktning på jämställdhet och mångfald.

  – Vi får bland annat lyssna Harriet Lidh på Lidhs Tooling som berättar om sin spännande resa som företagsledare i med- och motgång.

  En annan intressant gäst är Mariia Shevtsova som kom till Sverige som flykting på grund av kriget i Ukraina där hon arbetade som logistikchef.

  – När hon kom till Sverige fick hon och hennes dotter bo hos Sanna Arnfjorden Wadström, vd på SINF som kommer att berätta hur hon och hennes familj upplevde det att ta emot en flyktingfamilj. Mariia berättar om sitt liv i dag och sitt arbete på Fristad Plast där hon fått anställning.

  Därefter blir det en Workshop med möjlighet att dela erfarenheter och tankar kring viktiga frågor om hållbar affärsutveckling, om kompetensbristen, hur man kan hitta rätt medarbetare om man vidgar sina vyer.

  – Vi hoppas på många intressanta samtal och vill verkligen uppmana Alla att komma på det här minglet, säger Gabriella Virdarson.

  Eventet kräver anmälan – välkommen att anmäla er HÄR.