Nyheter från FKG

 • Storsatsning på Stora Leverantörsdagen 2021

 • Planeringen inför Stora Leverantörsdagen pågår för fullt och flera intressanta föredragshållare är redan klara.

  – Årets SLD blir inte bara ett helt nytt koncept utan även på en helt ny plats. Vi kommer att köra en hybrid, med förmiddagens keynotes tillgängliga även via streaming men också med 250 fysiska deltagarplatser och en utställning på Geelys nya Tech Center UNI3 på Lindholmen i Göteborg, säger Fredrik Sidahl.

  Consequence of change – The mobility turns to future, är temat för Stora Leverantörsdagen som går av stapeln torsdagen den 21 oktober 2021 klockan 9.00-15.00.

  Årets upplaga av SLD blir alltså en hybrid och ett helt nytt koncept på grund av pandemin med 250 fysiska platser samtidigt som förmiddagens keynotes kommer att streamas live.

  Några spännande föredragshållare är redan klara:

  – Cosimo De Carlo, CEO EDAG

  – Alaine Visser, CEO Lynk & Co

  – Kerstin Enochsson, inköpsdirektör Volvo Cars

  Flera namn är på gång så håll utkik.

  SLD 2021 hålls också på en helt ny plats med en utställning på Geelys nya Tech Center UNI3 på Lindholmen i Göteborg. En lokal som andas framtidens mobilitet.

  – För de fysiska deltagarna erbjuder vi inte bara efterlängtat mingel utan också ett spännande exklusivt eftermiddagsprogram 13.00-15.00. Det gäller att vara först till kvarn när anmälningen öppnar, säger Gabriella Virdarson.

  Är du intresserad av att ställa ut på SLD 2021 den 21 oktober? Kontakta gabriella.virdarson@fkg.se.