Nyheter från FKG

  • 22 oktober, 2020
  • SLD2020 Digital blev en hit!

  • Torsdagen den 22 oktober klockan 10.00 hölls världens första digitala SLD, Stora Leverantörsdagen. Med närmare 600 deltagare så tog sig FKGs Fredrik Sidahl och Newsrooms Göran Björklund an temat Sustainable Revolution & Industry Transformation tillsammans med några av branschens största namn.

    Med stöd av South Carolina Department of commerce så genomförde FKG detta året Stora Leverantörsdagen digitalt. “På grund av pandemin så var vi tvungna att som alla andra ställa om och köra digitalt” säger Gabriella Virdarson, kommunikatör och projektledare på FKG. “Många saknade så klart möjligheten till mingel som det fysiska eventet för med sig, men vi har fått mycket positiv feedback från deltagare som tyckte att denna digitala produktion blev ett mycket bra komplement. Och det tycker vi också. Nästa år ser vi fram emot att förhoppningsvis kunna genomföra SLD på traditionellt manér!”.

    Tack till Scanias Henrik Henriksson, Volvo Groups Martin Lundstedt, NEVS Stefan Tilk och Näringsminister Ibrahim Baylan samt leverantörerna Plastal, Gnotec och DRIVE Sweden.

    Se SLD2020 HÄR!