Nyheter från FKG

  • 17 januari, 2020
  • Nytt besökscenter kröner KB:s investeringar

  • KB Components har invigt ett nytt besökscenter vid sitt huvudkontor i Örkelljunga. Besökscentret är det sista ledet i de omfattande investeringar som gjorts på orten av bolaget.

    Besökscentret presenterar de sju olika affärsområdena inom KB Components, visar både bredden på produktsortimentet samt företagets globala närvaro, skriver de i ett pressmeddelande.

    En Volvo XC 60 representerar verksamheten inom lätta fordon där KB Components tillverkar ett brett urval av komponenter för både interiöra och exteriöra applikationer. Besökare får även möjlighet av att ta del av företagets 70-åriga historia, se hur man arbetar med miljöfrågor och cirkulära system samt hur man genom ny teknik utvecklar framtidens produktionsanläggningar.

    – I och med förverkligandet av vårt besökscenter kan vi på ett naturligt sätt kommunicera de möjligheter KB har att erbjuda alla våra intressenter, kunder, leverantörer anställda och andra. Det är med stolthet jag nu klipper band och inviger det senaste exemplet på KB:s resa in i framtiden, säger Stefan Andersson, vd för FKG-medlemmen KB Components.