Nyheter från FKG

 • 21 augusti, 2020
 • Lundstedt, Henriksson, Tilk och Baylan på SLD 2020

 • Martin Lundstedt, AB Volvo, Henrik Henriksson, Scania, Stefan Tilk, Nevs, och Ibrahim Baylan, regeringen. Där har vi laguppställningen för årets Stora Leverantörsdag i FKG-regi.

  I år är formatet annorlunda – det blir ett förinspelat webbinar som sänds över FKG:s digitala plattform torsdag 22 oktober. Webbinariet leds av Göran Björklund, FKG och Newsroom.

  Även om formatet är nytt, så görs – som tidigare nämnt – inget avkall på innehållet och nyttan av det för att stärka den egna konkurrenskraften. Inte helt oväntat är årets tema för Stora Leverantörsdagen Sustainable Revolution & Industry Transformation.

  Ty den fria mobiliteten, transport av individer och gods är djupt rotad i mänsklighetens DNA sedan hästryggen och hjulet, men som i dag genomgår en stor transformering.

  Kravet på förändring mot ett hållbart samhälle leder till ett arbete som involverar alla från Samhälle till produkt och transportsystem koordinerat.

  – Förmodligen står hela vår industri inför den mest omfattande omställningen sedan ottomotorns introduktion 1879, säger FKG:s Fredrik Sidahl.

  Bilden: FKG:s och Newsrooms filmteam till SLD:s webbinar, Jeanette Larsson och Göran Björklund.