Nyheter från FKG

 • 02 augusti, 2020
 • FKG goes totally digital

 • FKG har under många år gett ut tidningen Fordonskomponenten, men nu är beslutet taget – Det blir ingen mer tidning i pappersform.

  Fordonskomponenten har varit Nordens enda facktidning för fordonsindustrin, med syftet att hålla medlemmar och branschen uppdaterad på vad som händer hos FKG och i industrin just nu. På senare år har tidningen fungerat lite som ett magasin i samband med FKGs två största event – Automotive Strategy Seminar och SLD – The Automotive Summit.

  Men med en ny fräsch hemsida som utmärkt kommunikationsplattform, och nyhetsbrev med bra spridning så får tidningen nu äntligen känna sig besegrad. Nr. 1 2020 blev det sista numret av Fordonskomponenten och gavs ut i april.

  “Diskussionerna har länge pågått, huruvida det är hållbart att ge ut en papperstidning flera gånger om året” säger Gabriella Virdarson på FKG och fortsätter: “Faktum är att vi ser en minskad efterfrågan på tidningen i pappersform, och med vår nya hemsida som lanserades för ett drygt år sedan är möjligheterna oändliga att ersätta papperskommunikationen med något mer effektivt och lättillgängligt”.

  Håll dig uppdaterad med FKG – Registrera dig för utskick av våra nyhetsbrev HÄR.