Nyheter från FKG

 • 14 oktober, 2021
 • Dags för Elmia Subcontractor med fyra teman

 • Den 9–12 november 2021 är det dags för Elmia Subcontractor, både fysiskt och digitalt.

  Fyra teman genomsyrar årets mässa: Hållbarhet, Smart industri, Kompetens och Samverkan.

   I år bjuder Elmia Subcontractor på digitala möten kombinerat med de möjligheter som en fysiska mässa kan erbjuda. Matchmakingen Subcontractor Connect arrangeras därför både på plats och digitalt vilket skapar möjligheter för fler internationella och nationella kontakter.

  Smarta tekniska lösningar presenteras genom aktuella case på nya Tech Arena samt världsunika produkter, innovativa material och konstruktioner på inspirationsarenan InnoDex.

  Elmia Subcontractor 2021 har fyra teman: Hållbarhet, Smart industri, Kompetens samt Samverkan. Dessa teman får extra stor plats i det digitala programmet som streamas för Elmia Subcontractors besökare runt om på arenan. Programmet bjuder även på nedslag i montrarna med besök hos ett antal utställare.

  – I år är det utställarna som står i strålkastarljuset. Efter en tid utan att kunna träffa sina kunder hoppas vi att det blir riktigt fina återseende på Elmia Subcontractor. Utställarna är mässans hjärta och själ, utan dem hade mässan aldrig blivit vad den är i dag – det tycker vi är värt att uppmärksamma, säger Johanna Bjurevik, mässansvarig för Elmia Subcontractor.

  Samma känsla i hallarna och samma fokus på affärer som tidigare utlovas men mässan kommer att vara anpassad på ett sätt som gör att man kan erbjuda säkra möten.

  – Intresset för att komma till Elmia Subcontractor är stort, därför är det viktigt att vi öppnar försiktigt och på ett säkert sätt. Vi är väl förberedda och har vidtagit alla nödvändiga åtgärder som gör att vi kan arrangera en säker mässa. Det handlar bland annat om breda och luftiga gångar, separata in- och utgångar samt trängselvärdar runt om på mässan, säger Johanna Bjurevik.

  Anmäl dig här:

  Elmia Subcontractor, 9-12 november, 2021