Branschsök

TÜV NORD Sweden AB

Organisationsnummer: 556114-7140

  • Besöksadress:
  • Gåsebäcksvägen 20
  • 252 27 HELSINGBORG

Om företaget

Med fart och spänst I kundens tjänst är vårt motto och något som tillsammans med våra kärnvärden genomsyrar hela verksamheten. Vi är det lokala kontroll- och certifieringsorganet med internationella muskler som alltid strävar efter att leverera exceptionellt kundvärde och kontinuerligt förbättras tillsammans med våra kunder.

Vi har framgångsrikt arbetat med high-end services fokuserade på inspektion och certifiering i mer än tio år. Vi arbetar idag med ett hundratal kunder I olika storleksordningar, däribland kärnkraftverk och ståltillverkare. Vår högst kompetenta skara medarbetare växer snabbt vilket visar på våra kunders ökande förtroende för oss och våra tjänster.

Vårt åtagande är att arbeta med säkerhetsaspekter och göra världen till en säkrare plats för oss och kommande generationer. Detta möjliggör genom att tillhandahålla exceptionella tjänster som skyddar människor, investeringar och miljö.

Med TÜV NORD GROUP i ryggen innehar vi ett brett spektrum av ackrediteringar och kan därav erbjuda våra kunder helhetslösningar när det kommer till inspektion och certifiering. TÜV NORD GROUP är en ledande internationell koncern med verksamhet i över 70 länder och mer än 10 000 anställda.

Våra revisorer innehar en bred kompetens och branscherfarenhet inom ISO 9001, ISO 14001 och ISO 50001. Vi är även ett av de ledande certifieringsorganen i Sverige inom ISO/TS 16949 vilket ställer höga krav på våra medarbetare. TÜV NORD Sweden AB kan idag även erbjuda en Svensk revisorer inom medicinteknik och standarden ISO 13485. Med vårt breda TÜV-nätverk kan vi erbjuda det ni behöver.

Exempel på produkter

certifieringstjänster

Fakta

  • Antal anställda: 35 st
  • Omsättning: 58496 tkr
Tillbaka