Nyheter från FKG

 • 11 oktober, 2021
 • Hög tid att anmäla sig till SLD2021!

 • Torsdag 21 oktober klockan 13.00 smäller det igen! Då infaller Stora Leverantörsdagen 2021, populärt kallad SLD2021. Det blir 100 minuter livesändning med möjlighet att interagera med de medverkande via chatt.

  – Vi hade redan bestämt oss agera när beslutet om hävda restriktioner kom, tyvärr. I stället för att mötas fysiskt, så tar vi det digitalt ännu ett år med en förhoppning om en fysisk mötesplats nästa år, förklarar FKG:s vd, Fredrik Sidahl.

  Att helt ställa in SLD2021 har aldrig varit uppe på tapeten, utan FKG:s styrelse vill värna Stora Leverantörsdagen som mötesplats och som internationellt varumärke inom automotivesektorn.

  – Upplägget är enkelt, mot en avgift på 300 kronor, för medlemmar, får man en länk. I programmet håller jag i pratet med de medverkande från OEM:er och leverantörer, medan Bella Virdarson modererar chatten där man kan ställa frågor till de medverkande, berättar Fredrik.

  Temat för SLD2021 är ”Consequence of change – The mobility turns to future”. De medverkande är: Alain Visser, Lynk&Co, Kerstin Enochsson, Volvo Cars, Thomas Hörnfeldt SSAB, Anders Williamsson, Scania, och Mats Fägerhag, CEVT, som tillsammans med Fredrik även summerar och avrundar SLD2021.

  SLD2021 sponsras av South Carolina – Department of Commerce.

  Här anmäler du dig!