Nyheter från FKG

 • 27 mars, 2019
 • Bella ersätter Bella på FKG:s kansli

 • I januari började Gabriella Virdarson som koordinator på Fordonskomponentgruppen, FKG. Hon tar över efter Gabriella Banehag som går vidare till Elmia Subcontractor.

  Gabriella Virdarson har tidigare bland annat arbetat med kundtjänst på Nordic Feel i Växjö och närmast studerat kandidatprogrammet i kognitionsvetenskap på Göteborgs universitet.

  Efter sin examen började hon se sig om efter jobb.

  – När jag såg platsannonsen på Linkedin skrev jag till Fredrik Sidahl och frågade om jag kunde komma förbi på en kopp kaffe och presentera mig. Vi fick jättebra kontakt och jag kände direkt att tjänsten på FKG skulle passa mig perfekt.

  Under januari har Gabriella Virdarson jobbat tillsammans med Gabriella Banehag under en överlämningsperiod för att sätta sig in i alla projekt och arbetsuppgifter.

  – Det är en helt ny bransch för mig och mycket att lära sig, något jag ser som en intressant och rolig utmaning. Det är en väldigt varierad tjänst med många olika arbetsuppgifter vilket passar mig bra.

  Gabriella Virdarson kommer att lägga mycket fokus på kontakten med medlemmarna och framför allt att få in fler nya medlemmar.

  – Det är något av ett teknikskifte i branschen mot den digitala tekniken som öppnar för en ny kategori medlemmar vilket är väldigt spännande.

  Hon kommer även att sköta kommunikationen i FKG:s sociala kanaler och det administrativa dagliga arbetet.

  Gabriella Banehag, som nu slutar efter 4,5 år på FKG, fortsätter som ny mässansvarig på Elmia Subcontractor från och med februari 2019. Elmia har sedan länge ett positivt samarbete med FKG och som mässansvarig kommer Gabriella Banehag att bli en värdefull brygga för att fortsätta driva och utveckla partnerskapet mellan Elmia och FKG.

  – Mina år på FKG har varit fantastiskt roliga och lärorika. Projektledarrollen för Elmia Subcontractor blir en spännande utmaning för mig, säger Gabriella Banehag.

  Parallellt med sitt nya jobb kommer Gabriella Banehag att fortsätta driva FKG:s nätverk ”Kvinnan i Leverantörsindustrin” som hon startade 2015.

  – Jämställdhet i branschen är något som jag verkligen brinner för och vill fortsätta att jobba för. Om vi hjälps åt tror jag att jämställdheten inom industrin kan bli mycket bättre, säger Gabriella Banehag.