Nyheter från FKG

 • 18 oktober, 2022
 • Alla praktiska detaljer gällande SLD2022

 • I år hålls SLD på ny plats – i de ljusa och fräscha lokalerna på Uni3, Geelys Techcenter på Pumpgatan 1 på Lindholmen, Göteborg.

  Programmet börjar kl 09.00, registreringen är öppen från kl. 08.30. Scenprogram och utställning är i samma lokal så vi ber dig att komma i tid och ta plats med ett par minuters marginal så att vi slipper stök. Skulle man försova sig så hänvisar vi till sittplatserna längst bak i gradängen.

  Eftersom konferensen hålls i en öppen lokal med dagsljus så ber vi alla att vara extra noga med att sätta telefonen på ljudlöst, hålla tider och ta plats innan scenprogrammet startar.

  Namnbrickor

  För de som är med på middagen är det viktigt att ni tar med er namnbrickan till konferensen dagen därpå.

  Nätverkande och utställning

  Under SLD finns tre pauser i scenprogrammet för att tanka upp med ny energi och nya kontakter. Vi har 14 utställare och mer om dem och våra sponsorer finns att läsa i det digitala programmet.

  Kollektivtrafik

  Om ni kommer från Centralen tar ni enklast buss 16 mot Västra Eriksberg (från hållplats Nordstan) och kliver av på hållplats Pumpgatan.

  Parkering

  Det finns flera alternativ till parkering i närheten av Uni3. Öppna denna pdf (Parking at Uni3) för att se adress för respektive parkeringsplats. För de av er som bor över på Radisson BLU Riverside hotel är det gångavstånd från parkeringshuset vid Lindholmen Science Park.

  Garderob

  I entrén på Uni3 kommer det att finnas en bemannad garderob för deltagarna på SLD. Kapaciteten för väskor är mycket begränsad och vi uppmanar därför alla deltagare att om möjligt INTE ta med eventuellt bagage. De som reser med bil uppmanas att lämna sin väska i bilen på morgonen.

  Avvikande kost och allergier

  Om ni inte redan anmält avvikande kost och allergier i anmälningsformuläret så ber vi er ta kontakt omgående så att vi kan förmedla den informationen till restaurangen både till middagen den 19:e och under konferensen den 20:e.

  Nytt för i år – ha inte så bråttom hem!

  Ta chansen att smälta intrycken från dagen – tillsammans. Nytt för i år är att FKG bjuder på ett avslutningsmingel för att runda av konferensen. Programmet på scen avslutas ca 16.15 efter att Stora Leverantörspriset har delats ut.

  Sprid ordet

  Ni som följer FKG på LinkedIn har sett oss dela information om SLD där. Gå in, gilla och följ oss så missar du inga inlägg! Hjälpa oss gärna sprida ordet om SLD genom att själv publicera inlägg och tagga FKG, gärna med #SLD.