Aktiviteter

 • 12 Mars, 2020
 • INSTÄLLD Workshop: Attrahera flera!

 • Hur man skapar en åtråvärd arbetsplats för både kvinnor och män

  Välkommen till en interaktiv workshop med RISE och nätverken Kvinnan i leverantörsindustrin och NKDF (Nätverket för Kvinnor inom Drivmedels- och Fordonsbranschen).

  Vid Underhållsmässan 2020 arrangeras denna interaktiva workshop under temat Attraktiv Industri. Den vänder sig till dig som vill stärka den egna verksamhetens attraktionskraft och som vill diskutera, analysera och agera i omställningen till en digitaliserad industri med jämlika förutsättningar.

  Tillsammans med tidigare deltagares resultat från workshopens turné runt om i landet, bygger du inte bara egen praktisk kunskap under workshopen – du är även med och skapar underlag till kommande industriella satsningar.

  Workshopen hålls inom ramen för Produktion2030, RISE och SCARCE II, ett projekt som syftar till att möjliggöra bättre planering och kontroll i värdekedjan för små och medelstora företag med hjälp av digitala lösningar.

  Tid och plats: 12 mars 2020, kl. 16.00–17.00, Stora Scenen, Svenska Mässan i Göteborg

  Ingen föranmälan krävs men för att komma in på mässan krävs entrébiljett, som går att hämta kostnadsfritt här.

  Vid frågor kontakta Molly Rogstadius, 070 738 83 83, molly.rogstadius@ri.se eller Jessica Alenius, 070 235 63 19, jessica.alenius@bilsweden.se

  Inställd pga restriktioner kring Coronaviruset