Aktiviteter

 • 27 Januari, 2022
 • Webbinarium om affärsmöjligheter i USA inom energiområdet

 • Energimyndigheten & Business Sweden

  Har ni ett företag inom förnybar energi, hållbara byggnader, e-mobilitet eller fordonsindustri och blickar mot USA? Vill ni veta mer om just era affärsmöjligheter på den nordamerikanska marknaden? Missa inte detta webbinarium torsdag den 27 januari, kl. 16.00.

  Den nya USA-administrationen har satt mycket ambitiösa mål att nå övergripande netto-nollutsläpp till 2050. Detta kan öppna upp för stora affärs- och investeringsmöjligheter för svenska små och medelstora företag med energiinnovationer.

  För att främja svenska små och medelstora företag med ambitioner i USA har Business Sweden, på uppdrag av Energimyndigheten, tagit fram en marknadsöversikt som kartlägger de främsta möjligheterna inom energiområdet på den nordamerikanska marknaden.

  Missa inte chansen att ta del av resultatet från rapporten – och samtidigt få möjlighet att beskriva vilket stöd just ditt företag behöver för att lyckas på USA-marknaden.

  Du kommer få lyssna till:

  • En presentation över de främsta möjligheterna inom områdena förnybar energi, hållbara byggnader, e-mobilitet, batterier och fordonsindustri på den nordamerikanska marknaden.
  • En kartläggning av vilka delstater i USA är som mest intressanta att titta på.
  • Tips och råd från experter om bästa sätt att ta sig in på marknaden och göra affärer i USA.
  • Erfarenheter och lärdomar från företag som redan etablerat sig över Atlanten. Medverkande företag kommer även att bjudas in för att delta i diskussionen om Energimyndighetens framtida satsningar i USA.

  Webbinariet ingår i Energimyndighetens satsning att skapa en ny sammanhållen USA-strategi för att matcha efterfrågan och behov på bästa sätt.

  Var med och bidra till att välja ut rätt fokusområde, delstat och främjarformat. Välkommen!

  När? Torsdagen den 27 januari klockan 16.00.

  Klicka HÄR för anmälan.