Aktiviteter

 • 16 Oktober, 2019
 • The Women’s Summit

 • Varmt välkommen till en kvinnlig nätverksträff i samband med SLD – The Women’s Summit!

  FKG anordnar en exklusiv nätverksträff för de kvinnliga nätverken i samband med Stora Leverantörsdagen – The Automotive Summit.

  Vi vill bjuda in dig till ett förmingel med en spännande agenda. En av talarna på årets SLD, Darja Isaksson som är generaldirektör på Vinnova, kommer förbi vår nätverksträff för att berätta hennes inspirerande historia kopplat till sin talarpunkt den 17 oktober. En vidare diskussion med frågor och input med träffens deltagare välkomnas varmt.

  Vi minglar, dricker lite bubbel, delar erfarenheter och värmer upp för ett spännande dygn! Efter förminglet följer SLDs och FFIs officiella middag, och dagen efter, den 17 oktober – Stora Leverantörsdagen 2019 (middag+SLD kräver separat anmälan som du hittar HÄR).

  För att anmäla dig till “The Women’s Summit” – skicka ett mail med ditt För- och Efternamn samt. företagsnamn till info@fkg.se.

  Var? Lindholmen Science Park, Lindholmspiren 3-5, Göteborg (samma lokaler som FFIs årskonferens + FKG seminarier den 16/10 och SLD 2019 den 17/10).

  När? Den 16 oktober klockan 17.00-18.30.

  Välkommen!