Aktiviteter

  • 21 Oktober, 2021
  • SLD2021

  • Consequence of change – The mobility turns to future

    Årets upplaga av SLD kommer bli en hybrid – dvs vi kommer erbjuda några fysiska platser och sedan kommer förmiddagen även sändas digitalt. För våra fysiska gäster kommer dock även ett exklusivt eftermiddagsprogram att erbjudas.

    Efter ett års fysiskt uppehåll från SLD så är FKG nu optimistiska på att återigen få arrangera ett fysiskt event 2021. Tanken är att vi den 21 oktober kommer vara på Geelys nya techcenter UNI3 på Lindholmen i Göteborg. Detta året kommer SLD endast vara en dag, med keynotes på förmiddagen och spännande exklusiva “breakouts” på eftermiddagen, endast för våra gäster på plats. Talarna för förmiddagen är redan klara men vi kommer fortsatt vara något hemlighetsfulla för att öka spänningen. Tre namn vi kan avslöja är dock Cosimo de Carlo (CEO EDAG), Alaine Visser (CEO Lynk & Co) och Kerstin Enochsson (inköpsdirektdör Volvo Cars). Programmet i sin helhet kommer släppas inom kort.

    Vill du vara med och ställa ut med möjlighet att synas både på plats och i vårt digitala program? Kontakta gabriella.virdarson@fkg.se.