Aktiviteter

 • 8 September, 2020
 • Afry & Semcon presenterar projektet 70 Nya Artiklar i framtidens fordon

 • Vilka artiklar finns i framtidens elektrifierade fordon?

  FKG har med stöd från Tillväxtverket fått möjligheten att undersöka vilka artiklar som kommer finnas i framtidens elektrifierade fordon. Omställningen kommer med många möjligheter och den 8 september klockan 10.00 får du nu möjligheten att lyssna till när Semcon och Afry presenterar dessa.

  70 nya artiklar, det har Afry och Semcon kommit fram till att OEMerna kommer vilja ha i framtiden. Elbils-komponenterna öppnar för stora möjligheter för dig som leverantör – både för att utveckla dina befintliga artiklar och för att testa något helt nytt. För att ge dig en inblick i detta kommer så håller FKG tillsammans med Afry och Semcon ett webinarium där resultatet av projektet Nya artiklar presenteras. Det kommer även finnas möjlighet att ställa frågor. Webinariet är en del av FKGs program Compete-nce.

  Tid: 8 september klockan 10.00- ca 11.30.

  Plats: Microsoft Teams – Länk skickas ut någon dag innan.

  För att anmäla dig: Skicka ett mail med rubriken “Nya Artiklar” med ditt namn och ditt företag till info@fkg.se.

  Senare i höst kommer FKG tillsammans med bland andra RISE arrangera en omställningsdag där vi ger er mer konkret stöttning i hur ni ska tänka kring de nya artiklarna och eventuell förändring i ert artikelsortiment. Detta kommer kräva separat anmälning och mer information kommer.