Aktiviteter

 • 30 Augusti, 2023
 • Mobility Day 2023

 • Mobility for a sustainable future

  Resor och transport står idag för en stor del av alla utsläpp i Sverige, detta kan och måste förändras. Genom innovation och nya tekniska lösningar – i kombination med beteendeförändringar och nya affärsmodeller – kan vi skapa hållbara mobilitetslösningar för en klimatsmart framtid.

  Årets Mobility Day i Kista kommer att fokusera på hur transportsystemet kan anpassa sig och arbeta för att nå klimatmålen. Under dagen får ni ta del av samtal, seminarier, pitchar, demos och montrar.

  Utställningen utomhus i Kista Innovation Park kommer också att erbjuda utrymme för företagspresentationer och samtal och är öppen för allmänheten.

  Om du är beslutsfattare inom branschen, den offentliga sektorn eller akademin med fokus på innovation för ett hållbart och effektivt transportsystem, eller om du representerar ett teknikföretag eller ett företag inom fordonsindustrin – är Mobility Day något för dig!

  FKGs Peter Bryntesson kommer vara på plats och leda ett “Mobility talk” på temat Trends in the Automotive Industry tillsammans med Magnus Burman på KTH.

  När? 30 augusti klockan 8.30-17.00

  Vart? Kistagången 12, Kista

  För mer info och anmälan, klicka HÄR.

  Välkommen till Kista den 30 augusti för en dag med kunskap och inspiration för hur vi kan påskynda mer hållbara mobilitetslösningar!