Aktiviteter

 • 3 Juni, 2022
 • Kvinnlig nätverksträff på Underhållsmässan!

 • FKGs Kvinnan i Leverantörsindustrin.

  Äntligen är det dags igen! Fredagen den 3 juni så bjuder FKG in till träff med nätverket Kvinnan i Leverantörsindustrin på Underhållsmässan i Göteborg! Lunch, spännande föredrag och trevligt mingel väntar som alltid. Även en liten presentation och diskussion om mötet med Tomas Eneroth angående främjande av jämställdhet i industrin.

  Underhållsmässan är Europas ledande mötesplats inom Smart maintenance, och kommer gå av stapeln på Svenska mässan i Göteborg mellan den 31 maj och den 3 juni. Förutom en massa spännande utställare, inspirerande föredrag och workshopsytor så finns det även en nätverksyta där ett flertal nätverk kommer finnas på plats för att dels mingla med varandra, men också över nätverksgränserna. På denna ytan kommer Kvinnan i Leverantörsindustrin finnas på plats, där Bella bjuder in er att komma förbi. Upplägget för träffen är som följer:

  11.00: Drop in mingellunch! Kom till montern så bjuder FKG på lunch. Tillsammans äter vi och catchar up, möjlighet att byta erfarenheter med likasinnade och knyta nya kontakter.

  12.00: Vi går till Stora scenen i A-hallen där vi ska lyssna på Greta Braun, doktorand på Chalmers som pratar om “Framtidens arbete inom industrin och hur vi kan skapa en förändring mot ett digitaliserat och hållbart arbete på ett inkluderande sätt”.

  12.30: Vi går tillbaka till vår samlingsyta i montern där Bella berättar om mötet med Tomas Eneroth i Stockholm, som hon träffade tillsammans med Region Stockholm, NKDF och nätverket Jämställdhet i transportsektorn. Mötet hölls med syfte att belysa och främja jämställdhetsfrågan i industrin.

  Ca 13.00: Fritt mingel runt om i montern.

  14.00: Mässan stänger.

  När? Fredagen den 3 juni klockan ca 11.00-14.00.

  Var? Svenska mässan, Göteborg. Monternummer B04:32. Observera att ni måste ha en giltig biljett till mässan för att komma in. Den hittar ni kostnadsfritt HÄR.

  Skicka ett mail till info@fkg.se för att anmäla dig.

  Varmt välkommen!