Aktiviteter

 • 29 Oktober, 2020
 • Kvinnlig Nätverksträff: Hur blir du den bästa ledaren i industrin?

 • Äntligen dags för Nätverksträff!

  Det är med glädje vi bjuder in till en ny träff för nätverken Kvinna i industrin och Kvinnan i Leverantörsindustrin!

  Det känns så roligt att vi har något positivt att se fram emot i dessa speciella och svåra tider som Corona inneburit. Tyvärr är vi absolut inte ur pandemin, men en viss ljusning kanske kan skönjas? Vi väljer att försöka se de positiva signalerna.

  Nätverksträffen kommer att erbjudas både digitalt och fysiskt!

  Vi är stolta över att få presentera dagens fantastiska talare :

  • Nina Åxman – Framtidens Ledarskap VP Global Operations på Sandvik Rock Tools och som nyligen fått pris som Framtidens Kvinnliga Ledare

  • Jenny Elfsberg – Tänka tillsammans som ledarfilosofi Nyligen Director Innovation Lab Hub i Silicon Valley för Volvo och nu Head of Innovation management på Vinnova

  • Namo Marouf – DRÖMSTADEN: Urban Design Thinking – hur det krävs en by för att bygga en stad Civilingenjör inom stadsplanering, CEO Drömstaden och artist under namnet ”Lilla Namo”

  Nätverksträffen kommer vara anpassad enligt gällande rekommendationer och tyvärr inte ge samma möjligheter till nätverkande som tidigare träffar, men det känns angeläget att vi ändå håller ihop våra nätverk. Det kommer att finnas 25 fysiska platser att anmäla sig till, först till kvarn gäller. Alla är naturligtvis varmt välkomna digitalt!

  Blocka datumet 29 oktober i kalendern och anmäl dig redan nu via länken nedan! Viktigt att ange om du avser att delta digitalt eller fysiskt!

  Plats: MITC, John Engellaus Gata 1 , Eskilstuna samt digitalt via Microsoft Teams

  Tid: Den 29 oktober 11.30 – 16.30

  Sprid gärna inbjudan till dina kvinnliga kollegor! Anmäl dig HÄR senast den 26:e oktober.

  Varmt välkommen!