Aktiviteter

 • 15 Maj, 2023
 • Kvinnlig nätverksträff: Att skapa värde i nya värdekedjor

 • Kvinnan i Leverantörsindustrin

  FKG anordnar tillsammans med forskningsprogrammet FFI, där FKG är en industripart, en nätverksträff i Stockholm på temat Att skapa värde i nya värdekedjor.

  Industrin befinner sig mitt i en stor omställning där de värdekedjor vi känner ser ut att sakta förändras. Allt går mot det mer cirkulära med ett större fokus på hållbarhet, vilket kan vara svårt att hantera.

  På denna nätverksträff kommer vi få tre perspektiv på hantering av nya värdekedjor – från leverantör, från kund och från forskningen.

  Jessica Björkquist från Scania är en hållbarhetsledare med passion för förändring. Hon är just nu ansvarig för e-mobiliteten på Scania med en gedigen erfarenhet i ryggen.

  Charlott Jonsson på FKGs medlemsföretag Inmotion technologies har en nära relation med kunderna och bra koll på hur man jobbar med nya flöden och modeller kopplat till elektrifiering och nya affärsmodeller.

  Sofia Wieselfors, ny programchef för FFI på Vinnova, har i och med Sveriges största forskningsprogram stenkoll på vilka projekt som det söks medel för nu – alltså vad industrin vill satsa på framåt.

  Så ta med dina kollegor för stärkande inspiration och härligt mingel, där kvinnan i vår industri är i fokus!

  Vart? Vinnova, Mäster Samuelsgatan 56, Stockholm.

  När? Måndagen den 15 maj klockan 9.00-ca 11.30.

  Anmälan? Skicka ett mail till gabriella.virdarson@fkg.se.