Aktiviteter

 • 14 September, 2023
 • Halland ställer om

 • För klimatsmarta affärer och stärkt konkurrenskraft

  Vi är mitt i en grön och cirkulär omställning som ger stora affärsmöjligheter. Genom att utforska vilka nya gröna lösningar och erbjudanden som efterfrågas, kan du framtidssäkra ditt företags affärsmodell. Kom och möt företagen som går före i omställningen!

  I år samlas vi lunch till lunch den 13-14 september för att gemensamt öka kunskapen om cirkulärt och grönt näringsliv, nätverka och ge dig inspiration för att fortsätta eller påbörja ditt företags omställningsresa.

  Region Halland främjar hållbar tillväxt och innovation i Halland där näringslivets gröna och cirkulära omställning är en viktig del. Arbetet sker i samverkan med andra halländska nyckelaktörer för att bidra till Strategi för hållbar tillväxt i Halland 2021-2028.

  Ta redan nu gärna del av de företagserbjudanden som finns för cirkulär och grön omställning som är samlade under fliken Erbjudanden.

  Vinnare av Stora Leverantörspriset 2023, AGES industri, är en av nyckeltalarna för att berätta om Ages Industris arbete med att få koll på klimatpåverkan.

  Vart? Halmstads Teater, Halmstad

  När? 13-14 september

  För mer info och anmälan, klicka HÄR.