Aktiviteter

 • 5 Mars, 2021
 • Friday Kickstart med Johan Olsson

 • FKGs medlemsföretag EDAG Engineering Scandinavia bjuder in till inspirationsföreläsning

  I en tid där vi alla fortfarande kämpar oss igenom en svår och utmanande pandemi, är vi på EDAG extra glada att en fredagsmorgon få bidra med glädje, inspiration och motivation tillsammans med en av Sveriges mest uppskattade och framgångsrika idrottare genom tiderna – Johan Olsson.

  Johan, med sina 14 OS- och VM-medaljer, verkligen symboliserar hur förmågan att vara uthållig under lång tid och göra stora, ja till och med extrema, uppoffringar sedan kan resultera i otrolig succé – inte helt olikt den period vi nu genomlever och behöver fortsätta varsamt hantera. Föreläsningen med Johan ger oss förhoppningsvis lite extra gnista och energi för att uthärda och visualisera belöningen bakom en svår tid.

  Under denna morgon tar Johan bland annat med oss om hur man blir bäst när det gäller och hur mental träning har varit en viktig del i hans framgång. Med dessutom pågående Skid-VM:s femmil och Vasaloppet bara två dagar bort, ger Johan oss säkert en inblick vad som väntar för dagens skidstjärnor och eventuella svenska förhoppningar inför dessa kraftprov.

  När? Fredag 5 Mars 2021, 8:00-9:00
  Var? Online-session via Microsoft Teams

  Mer info och anmälan hittas HÄR.