Aktiviteter

 • 5 September, 2023
 • IAA Mobility 2023

 • FKG samlingsmonter A3:C32

  Hastigheten i transformationen tilltar och att ta in impulser från marknaden och själv visa upp sig som aktör blir allt viktigare. Därför är vi stolta att FKG kommer stå värd för en svensk samlingsmonter på IAA Mobility med sju utställare; WirelessCar, Sensrad, Flexound, Bulten, Nira Dynamics, Diadrom och Fordonsdalen React. En spännande mix av lösningar och tekniker och ett viktigt avtryck för den svenska fordonsindustrin på mässgolvet. Ni hittar oss i hall A3, monter C32,

  2021 lanserades IAA Mobility som ersättare till IAA Cars och ett nytt mässkoncept för framtidens mobilitet. Premiären var lyckad med över 400 000 besökare och en uppdelning mellan utställning för B2C och B2B. På The Summit, som är utställningen för B2B på Messe München, medverkade OEMs, leverantörer och tech-aktörer inom mobilitet. IAA Mobility går i år under mottot Experience Connected Mobility.

  Mässan går 5-10 september varav B2B-utställning är öppen måndag till fredag inräknat den inledande pressdagen 4 september. Mässan är en mycket intressant arena att visa upp sig på och knyta värdefulla kontakter för leverantörer inom personbil och micromobilitet, till exempel lösningar för uppkopplad mobilitet, laddinfrastruktur och Smart City, infotainment, autonom körning, säkerhet, tjänster, lösningar och kompontenter som bidrar till hållbarhet.

   

  Bekräftade utställare på The Summit enligt kommunikation från IAA Mobility i januari är: BMW, BYD, FAW-varumärket Hongqi, Ford, Leapmotor, Mercedes-Benz, och Volkswagen.

  På leverantörssidan Bosch, Brose Fahrzeugteile, Continental, FORVIA, Hyundai MOBIS, MAGNA, MAHLE, Siemens, Webasto och ZF. Tech-aktörer som Amazon Web Services (AWS), Luminar, och Qualcomm, elektronikföretag som Hamamatsu Photonics och forskning med Fraunhofer och German Aerospace Center (DLR).

  FKGs samlingsmonter

  Syftet med FKGs samlingsmonter är att erbjuda svenska leverantörer ett smidigt och kostnadseffektivt alternativ att ställa ut. Själva monterplatserna är små och utställarna delar på gemensamma ytor med mötesrum och förråd. FKG finns med och supportar kring de praktiska förberedelserna samt håller utställarmöten inför mässan.

  Anmälan till FKGs samlingsmonter är nu stängd.

  För mer information och intresseanmälan kontakta Lina Galow på lina.galow@fkg.se eller +49 160 98 62 70 37

FKG samlingsmonter IAA Mobility 2023