Aktiviteter

 • 11 Februari, 2021
 • Compete-nce: FKG Medlemsmingel med IHS Tom De Vleesschauwer

 • Mingla med dina branschkollegor!

  Efter snart 10 månader utan events med möjlighet till spontanmingel anordnar FKG nu ett medlemsmingel för just detta syfte! Då pandemin fortfarande är ett faktum kommer det vara digitalt men med ett upplägg som möjliggör intressanta diskussioner med dina branschkollegor. Detta inom ramen för Compete-nce! Minglet kommer inledas med en framtidsspaning från IHS Tom De Vleesschauwer.

  Vi alla saknar att få träffa varandra, och det kommer tyvärr dröja ett par månader till. Men även mingla kan man göra digitalt och FKG vill ge sina medlemmar denna möjligheten. På några av FKGs senaste events har det från utvärderingarna varit tydligt att det mest uppskattade inslaget, och det deltagarna önskar mer av, är just möjligheten att få prata med varandra.

  Så den 11 februari anordnar FKG ett medlemsmingel! Minglet kommer inledas med en kort dragning från IHSs Tom De Vleesschauwer, en forecast om hur marknaden för lätt och tung sida kommer utvecklas under 2021 och kommande år. Efter detta kommer ni som deltagare att delas upp i olika virtuella rum. Varje rum kommer tilldelas en frågeställning att diskutera kring. Efter ett tag kommer rummen stängas och man kommer slussas in i ett nytt rum med nya deltagare och ett ny frågeställning. Om det skulle vara så att det är en specifik person på minglet som man skulle vilja fortsätta prata med kan man be om detta för att få ett eget rum.

  Minglet leds av FKG och äger rum den 11 februari klockan 13.00 – 14.00.

  Anmälan sker genom att skicka ditt namn och företagsnamn till info@fkg.se. Sista anmälningsdag är den 10 februari.

  För frågor eller funderingar, kontakta gabriella.virdarson@fkg.se.

  Observera att Tom pratar engelska och att minglet endast hålls för FKGs medlemmar.