Aktiviteter

 • 30 Juni, 2020
 • Elmiadalen

 • Årets digitala Elmiadalen – visar vägen framåt

  Den 29-30 juni samverkar en rad viktiga aktörer för att skapa den digitala mötesplatsen Elmiadalen, med syfte att möjliggöra erfarenhetsutbyte och tillvarata den innovationskraft som finns i Sverige.

  Programmet lyfter teman som hälsa och social hållbarhet, samhällsutveckling, inhemsk livsmedelsförsörjning, internationell samverkan, miljöfrågor, företagande, kapitalmarknad, kompetensförsörjning, krisberedskap och naturligtvis möjligheterna med ny teknik. Alla dessa viktiga frågor varvas med musik och underhållning.

  Elmiadalens digitala program är öppet och kostnadsfritt för alla att ta del av via livestream på programsidanFör allas säkerhet tar vi inte emot besökare på plats.

  Allt överskott från Elmiadalen går oavkortat till insamlingen för Världens Barn.

  FKGs Fredrik Sidahl medverkar i paneldiskussionen Hur ser industrins möjligheter ut i och efter Corona-krisen? den 29/6 klockan 13.10.

  Lär mer HÄR.

  Den 30 juni klockan 16.00 är FKGs Fredrik Sidahl med i en diskussion med ett par andra experter som berör ämnet var underleverantörerna är just nu, och vilka steg som man  kan ta för att klara sig ur denna pandemi-krisen. Du är även varmt välkommen att komma med frågor. Webinarier arrangeras av AmCham Sweden och du REGISTRERAR DIG HÄR.