Aktiviteter

 • 15 November, 2022
 • Elmia Subcontractor: Jämställdhet och Mångfald

 • Mingel och Nätverksträff

  Den 15 november kl. 16.00 håller FKG tillsammans med SINF ett mingel som bjuder in till inspirerande diskussion och utbyte av erfarenheter med inriktning på Jämställdhet och Mångfald.

  Medverkande är bland annat Sanna Arnfjorden Wadström, VD på Sinf, Gabriella Virdarson, FKG, Harriet Lidh, Harriet Lidhs Tooling AB och Mariia Shevtsova, Fristad Plats.

  Vi bjuder in till samtal med Harriet Lidh på Lidhs Tooling som berättar om sin spännande resa som företagsledare i med och motgång. Vi lyssnar även till Mariia Shevtsova om hennes liv som slogs i spillror av det pågående kriget, hennes resa från logistikchef i Ukraina och flykten till Sverige där hon idag bodde tillsammans med sin dotter hos Sanna Arnfjorden Wadström, VD på Sinf. Vi får höra om hur en svensk familj upplevde att ta emot en flyktingfamilj, Mariias arbete och liv idag som anställd på Fristad Plast.

  Vi fortsätter sedan med en Workshop där vi delar erfarenheter och tankar kring viktiga frågor om hållbar affärsutveckling inom dessa områden, om kompetensbristen och hur man kan hitta rätt medarbetare om man vidgar sina vyer. Var letar du efter nästa stjärna till ditt företag? Har du erfarenheter av att ta emot flyktingar som arbetskraft eller går du i tankarna kring det? Vad behöver du för stöd och verktyg för att komma vidare i ditt företag och hur kan vi få fler unga och kvinnor till Industrin?

  När: Tisdag den 15 november 16.00-18.00

  Var: Stora scenen, Vänligen var på plats vid Stora Scen senast kl. 15.30.

  Anmäl dig HÄR.