Aktiviteter

 • 6 April, 2022
 • eComExpo 2022

 • Debatt, samtal och samverkan

  eComExpo är en mötesplats där branschen möts för samtal, samverkan och konkreta diskussioner.
  Seminarieprogrammet bjuder på goda exempel, visionära framtidsutblickar, nytänkande tekniska lösningar och kunskap om hur transportsystemet för såväl personer som gods kan bli effektivt och fossilfritt.

  Vad behövs för att öka takten i utvecklingen och försäljningen av framtidens transportlösningar? Vilka framtida lösningar väntar runt hörnet? Hur tänker fordonstillverkarna? Vad säger politiken och vilka är de senaste forskningsrönen? Vilken roll och vilket ansvar har kommunerna när det gäller upphandling av nyttofordon?

  I tätt samarbete med 2030-sekretariatet, som samlar politiska representanter, branschfolk och väl utvalda sakkunniga, ska diskussioner mynna ut i en konkret strategi för transportnäringen. Målet är att man som seminarie-besökare lämnar eComExpo med ett know-how kring hur vi går från ord till handling.

  Moderatorerna Mattias GoldmannPernilla Ström och Joakim Dyredand leder oss genom de två dagarna. FKGs Peter Bryntesson kommer delta i en paneldebatt torsdagen den 7 april klockan 13.45 på scen 2. Debatten är på temat “Så kompetenssäkras bilindustrin – är högskolor och universitet rätt rustade?”.

  FKG bjuder alla sina medlemmar på entrén till eComExpo2022! Kontakta info@fkg.se för att få en gratiskod! Du hittar biljetterna HÄR.

  När? Onsdagen den 6 april – torsdagen den 7 april.

  Var? Scandinavian XPO, Cederströms slinga 2, 195 61 Rosersberg.