Aktiviteter

 • 28 Februari, 2024
 • Compete-nce: Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD)

 • Snart omfattas alla företag av CSRD

  De stora bolagen har redan behövt börja rapportera enligt CSRD, som är ett EU-direktiv som ska säkerställa att man som företag redogör för effekten av verksamhetens sociala och miljömässiga aktiviteter.

  Från och med 1 januari i år (med en första inskickad rapportering 2025) gäller stora företag med fler än 500 anställda. Från och med 1 januari 2025 (med inskickad första rapportering 2026) gäller det för företag med fler än 250 anställda, osv. Detta kommer alltså bli aktuellt för alla inom sinom tid.

  FKG har därför bjudit in sin juristpartner Setterwalls och Nicolas Pershaf som kommer att belysa de viktigaste aspekterna av CSRD och ge en övergripande genomgång av vad det innebär, hur det tillämpas (inklusive vilken typ av information som ska rapporteras), samt vilka konsekvenser det har för företag både i nutid och framöver.

  När? Onsdagen den 28 februari klockan 15-16.

  Vart? Digitalt via Teams.

  Anmäl dig genom att skicka ett mail till info@fkg.se.

  Compete-nce är en programserie som är under ständig utveckling där FKG tillhandahåller framförallt digitala seminarium som vi tycker är relevanta för våra medlemmar i det aktuella dagsläget. Att få våra medlemmars medvetandegrad om nuläget och framtiden att vara uppdaterad med de verktyg som behövs för bibehållen konkurrenskraft. FKG samverkar med andra organisationer både regionalt och nationellt men också med den viktigaste parten – Våra medlemmar, för att kunna erbjuda RÄTT teman.