Aktiviteter

 • 8 Mars, 2022
 • Compete-nce: We want you to panic!

 • Paneldebatt med fokus på omställningen

  Just nu händer det så otroligt mycket på alla håll och kanter, både i industrin och i världen. För att kunna hålla sig fortsatt konkurrenskraftig är det viktigt att verkligen hänga med, att agera idag istället för imorgon. Med denna paneldebatt vill FKG ge dig en god grund med information om framtiden att stå på, från olika perspektiv. We want you to panic!

  Seminariet välkomnar Michael Rydell på MITC, som kommer fokusera på Svenska underleverantörer och hur de generellt står, Reza Malekzadgan på AM2, som kommer ge oss insikter kopplat till teknik och telecom, Roger Malkusson, Kina-expert som berättar om hur de jobbar och tänker i Kina, och vad vi ska vara observanta på med det, och Yasemin Heper Mårtensson, halvledarexpert som kommer fokusera på materialbristen. Experterna kommer först dra ett par korta minuter om vad som händer inom deras område för att senare diskutera viktiga frågeställningar i en paneldebatt som syftar till att ge dig som lyssnar information om vilka risker vi faktiskt står inför – och vilka hot och möjligheter man behöver vara uppmärksam på.

  We want you to panic! För att många av oss behöver inse att man inte kan sitta lugnt i båten när världen rör sig lika snabbt som en storm.

  Var? Teams.

  När? Tisdagen den 8 mars klockan 14.00-15.00.

  Skicka ett mail till info@fkg.se för att anmäla dig.

  Välkommen!