Aktiviteter

 • 14 December, 2022
 • Compete-nce: Volvo Cars – Nulägesbild och framtidsstrategi

 • Digitalt seminarium

  Var med och lyssna till när Volvo Cars Mattias Johansson ger FKGs medlemmar en inblick i Volvos strategi framåt, generellt men med ett extra fokus på hållbarhet.

  Elektrifiering, digitalisering och nya affärsmodeller – hur tar sig Volvo Cars an framtidsutmaningarna för bilindustrin? Och vilka strategiska frågor prioriterar man i Sverige och i dialog med politiken och andra delar av näringslivet?

  När? 14 december klockan 9.00-10.00

  Var? Digitalt via Teams

  Anmälan? Skicka ett mail med ditt namn och ditt företag till info@fkg.se

  Mer information kommer.

  Compete-nce är en programserie som är under ständig utveckling där FKG tillhandahåller seminarium, workshops, nätverkande och kurser som vi tycker är relevanta för våra medlemmar i det aktuella dagsläget. Detta innefattar allt från att få våra medlemmars medvetandegrad om nuläget och framtiden att vara 100% uppdaterad, till att ge dem konkret hjälp med hur man praktiskt implementerar det teoretiska, samt konkreta kurser för kompetensutveckling. FKG samverkar med andra organisationer både regionalt och nationellt men också med den viktigaste parten – Våra medlemmar, för att kunna erbjuda RÄTT saker.