Aktiviteter

 • 17 Juni, 2020
 • COMPETE-NCE: Uppstart med Peter Bryntesson

 • Omställning och Kompetensutveckling med FKG!

  Du vet att omställningen kommer, du vet kanske även vad den innebär, men du tänker att du inte behöver börja oroa dig riktigt än. Du har dina kommande 5 år planerade och det känns tryggt. Men vad gör du när dessa 5 år har gått och du märker att du ligger 5 år efter alla andra?

  Compete-nce är ett program som FKG har satt ihop för att på ett konkret och direkt sätt hjälpa och stötta våra medlemmar i processen att komma ur omställningen starka och konkurrenskraftiga. Även om du själv känner att detta inte är nått för dig, lyssna med i alla fall på detta första tillfälle – kanske får du en uppenbarelse du inte har haft innan. Alla kommer påverkas av omställningen på ett eller annat sätt, och enligt en undersökning som vi har gjort är 2/3 av alla leverantörer inte ens i närheten till förberedda.

  På detta uppstartswebinarium kommer FKGs Peter Bryntesson ge er en grundläggande bild av vad som händer just nu, vart vi är på väg, varför vi MÅSTE ställa om, hur vi ska tänka, vad FKG gör mm. Ni kommer även få mer information om programmet Compete-nce och hur vi tänker kring detta.

  Var? Digitalt via Teams, vi återkommer med länk.

  När? Den 17 juni klockan 10.00.

  Anmäl dig och dina medarbetare direkt genom att skicka ett mail till info@fkg.se.

  Mer info kring programmet hittar du HÄR.