Aktiviteter

 • 26 November, 2020
 • COMPETE-NCE: Trendspaning med Deloitte

 • Hur ser framtiden ut?

  Med hjälp av Martin Larsson på Deloitte och hans samarbetspartner Reza Malekzadgan på AM2 erbjuder FKG detta tillfälle att kika in i spåkulan – Vad kommer hända framöver?

  Den 26 november är det dags för nästa tillfälle i FKGs programserie COMPETE-NCE. Denna verkar med syftet att du som leverantör ska få de verktyg du kan tänkas behöva för att klara av omställningen till elektrifierade fordon. Detta tillfället erbjuder en framtidsspaning med ett av våra främsta analysföretag som även är medlemmar i FKG – nämligen Deloitte. Under en knapp timmes webinarium kommer du kunna lyssna till Martin Larsson och Reza Malekzadgan som ger dig den färskaste informationen som finns att tillgå, med framtidsanalyser baserade på det som händer just nu.

  Martin och Reza kommer inleda med att beröra corona och vilka trender och vilken utveckling som har kommit därmed för att sedan ge en fördjupning i AD/ADAS. OEMer och leverantörer kommer enligt senaste framtidsspaningar behöva ändra sitt sätt att arbeta tekniskt och organisera sig kring självkörande teknologier. Idag bygger de flesta vidare på sin gamla modell vilket gör det ohållbart att få fram vettiga AD/ADAS lösningar ur ett kostnadsperspektiv. I grund och botten handlar det om att separera hårdvara och mjukvara samt att definiera standarder, en resa som mobiltelefonibranchen gick igenom för 10-15 år sedan.

  Var? Microsoft Teams. Länk skickas någon dag innan.

  När? Torsdagen den 26 november klockan 10.00-11.00.

  Anmälan: Skicka ett mail till info@fkg.se med ditt namn, ditt företagsnamn och din mailadress senast den 25 november.

  Varmt välkommen!