Aktiviteter

 • 6 April, 2021
 • Compete-nce: Framtidsspaning med Peter Bryntesson

 • Dags för nästa tillfälle i FKGs Compete-nce!

  Att vara ständigt uppdaterad på dagsläget och framtiden är viktigt, och för många SMEer ganska svårt. En av FKGs viktigare arbetsuppgifter är att agera omvärldsbevakare till våra medlemmar. Peter Bryntesson har decennier av erfarenhet i industrin och slukar alla rapporter som kommer till oss, samtidigt som han har kontinuerliga kontakter med alla delar av kedjan i branschen. Detta gör att vi säkert kan säga att han har väldigt bra koll.

  Peters framtidsspaningar är vanligtvis högt uppskattade och nu är det dags igen. Mycket har hänt sedan hans senaste framträdande med ämnet 2020, så det finns många nya delar i Peters presentation som vi vet är av högt värde för alla leverantörer. Denna framtidsspaning är därför ett givet tillfälle i serien Compete-nce!

  När? Den 6 april klockan 13.00

  Var? Digitalt via Teams

  Anmälning sker genom att du skickar ett mail märkt “Framtidsspaning” med ditt namn och företagsnamn till info@fkg.se.

  Välkommen!

  Compete-nce är en programserie som är under ständig utveckling där FKG tillhandahåller seminarium, workshops, nätverkande och kurser som vi tycker är relevanta för våra medlemmar i det aktuella dagsläget. Detta innefattar allt från att få våra medlemmars medvetandegrad om nuläget och framtiden att vara 100% uppdaterad, till att ge dem konkret hjälp med hur man praktiskt implementerar det teoretiska, samt konkreta kurser för kompetensutveckling. FKG samverkar med andra organisationer både regionalt och nationellt men också med den viktigaste parten – Våra medlemmar, för att kunna erbjuda RÄTT saker.