Aktiviteter

 • 19 April, 2023
 • Business Sweden anordnar svensk paviljong på E-tech Europe

 • Bild från FKGs samlingsmonter på IAA 2022.

  Svensk samlingsmonter

  Business Sweden planerar att anordna en Svensk paviljong på e-mobility mässan E-tech Europe som går av stapeln den 19-20 april 2023 i Bologna, mitt i Italiens sk. ”Motor Valley”, där bilmärken som Ferrari, Maserati och Lamborghini är baserade.

  Italien kommer närmsta åren att investera 60 miljarder euro från EUs återhämtningsfond i grön omställning där hållbar mobilitet är ett av fokusområdena. Business Sweden har löpande kontakt med italienska OEMer, t.ex Stellantis och Iveco som står inför en stor omställning till elektrifiering och är intresserade av utvecklingssamarbeten med svenska företag. Eventet i Bologna är ett tillfälle för svenska företag att träffa verkställande chefer inom R&D och presentera sin teknologi för italienska och internationella automotive företag och offentliga beslutsfattare som är ansvariga för återhämtningsbudgeten. Business Sweden erbjuder ett välfungerande koncept i tre steg – mappning av kunder/partners, mötesbokning, mässdeltagande.

  Se bifogat material för mer information och vänligen kontakta elisa.alaiso@business-sweden.se om ni har några frågor eller funderingar!

   

Mer information