Aktiviteter

 • 28 April, 2022
 • Automotive Strategy Seminar 2022

 • Sustainable for Future

  Årets strategiseminarium är en dag då vi äntligen ses på riktigt! Något som också är på riktigt är den omställning som sker, som vi kan se att pandemin accelererat. Nu tävlar vi om att ta fram hållbara produkter som bidrar till den gröna omställningen. Samtidigt är det viktigare än någonsin att vi jobbar tillsammans, såväl leverantör som OEM, vår dag i Stockholm kommer att ge dig inspiration kring framtidens utmaningar. FKG tillsammans med Mobility Sweden tror att detta blir en riktig kickoff för framtidens hållbara mobilitet då vi djupdyker in i temat Sustainable For Future!

  Vårt Strategiseminarium kommer detta år att hållas fysiskt den 28 april mellan 9.00-ca 15.30. Eventet är kostnadsfritt för FKGs och Mobility Swedens medlemmar och språket kommer variera mellan talare. Vår moderator kommer prata svenska.

  • Tom De Vleesschauwer, Senior director transport & mobility på IHS ->”Driving Sustainability: Navigating the future” (eng)
  • Jessica Öberg, CEO på Combitech -> “En framtidssäkrad och långsiktigt hållbar digital omställning. I praktiken” (sve)
  • Anders Magnusson, CEO på AGES industri AB – > ”Koldioxid som konkurrensfördel för underleverantörer, kunder och konsument” (sve)
  • Jon linden, CEO/Founder på Ekkono -> ”AI, mjukvara och data – ingredienserna till framtidens teknik redan idag” (sve)
  • Jessica Span, CEO på Volvo Car Sverige -> “Hållbara kundrelationer” (sve)
  • Ulric Långberg, Chef för sammhällspolitiska avdelningen på Sveriges Åkeriföretag -> (sve)
  • Åsa Pettersson, CEO Energiföretagen -> ”Möjligheter och utmaningar för elsystemet när transportsektorn elektrifieras” (sve)

  Presentationerna från eventet kommer i möjligaste mån finnas tillgängliga i efterhand.

  Vi reserverar oss för eventuella ändringar av programmet.

  När? 28 april klockan 9.00-ca 15.30 (kaffe och registrering från 8.30). Observera att det detta år inte kommer hållas någon middag kvällen innan, vi erbjuder därför inte någon bokning av hotellrum.

  Var? Elite Hotel Marina Tower – Saltsjöqvarns kaj 25, Nacka – Stockholm.

  Pris? Vi firar att pandemin är över! Därför kommer årets Strategiseminarium vara kostnadsfritt för FKGs och Mobility Swedens medlemmar. (Vi tar dock ut en kostnad om 500:- för personer som är anmälda till det fysiska eventet och inte dyker upp. Anmälan är bindande från och med den 26/4). För icke medlemmar kostar fysiskt deltagande 2000:-. Priserna exklusive moms.

  Anmälan är nu stängd.

  For information in english, please see invitation below.