Aktiviteter

 • 2 December, 2021
 • Automation Småland: Årskonferens 2021

 • Framtidens hållbara industri 2021

  Innovativ automation! är årets tema. I pandemins spår förändras globala värdekedjor i rask takt till hållbara cirkulära affärsmodeller, och i fokus står intensiv produktionsutveckling. Med hjälp av vår innovationskraft ställer vi om till framtidens hållbara industri. Innovativ automation för effektiv tillverkning med kvalitet och flexibilitet i Sverige är hetare än någonsin.

  Som traditionen bjuder blir Automation Smålands årskonferensen en fartfylld, fullspäckad och innovativ eftermiddag kring framtidens tekniklösningar inom produktion. Med ett interaktivt upplägg, digitalt även i år pga pandemin, är Du med och skapar innehållet! Detta är mötesplatsen för tillverkande företag, digitaliserings- och automationsexperter, maskin- och systembyggare, skola, universitet och näringsliv. Kort sagt, vi som tillsammans skapar en hållbar, konkurrenskraftig svensk industri.

  Programmet sänds via zoom. Växelvis sänds innehåll från den digitala scenen med presentationer och filmer. Växelvis träffas vi i mindre grupper (sk ”breakout sessions”). Hela eftermiddagen kryddas med lekfull tävling och lagarbete.

  2021 års talare:

  FKGs Gabriella Virdarson kommer hålla en kort dragning om hur fordonsindustrins underleverantörer ser på utvecklingen kopplat till nya drivlinor – nya krav och ger nya utmaningar. Vidare är följande företag en del av programmet.

  3ButtonGroup, ABB, Automation Region, CombiQ, KUKA, Luleå tekniska universitet, Produktion2030, Region Jönköpings län, RISE, Tekniska högskolan vid Jönköping University, SEW-Eurodrive, Sinf, Yaskawa.

  När? Torsdagen den 2 december 12.30-16.30.

  För mer info och anmälan, klicka HÄR.