Nyheter från FKG

 • 15 september, 2021
 • 100 minuter livesändning från SLD2021

 • Det blir ingen fysisk Stora Leverantörsdagen i år heller, men väl en digital 21 oktober. När regeringen fattade beslut om avskaffande av rådande restriktioner hade FKG redan bestämt sig för att endast gå digitalt ännu ett år.

  – Torsdag 21 oktober 13.00 går SLD2021 live i 100 minuter, det vill säga att denna gång finns möjlighet att ställa frågor till de medverkande direkt, förklarar FKG:s vd Fredrik Sidahl och tillägger:

  – Vi får inte bryta kontinuiteten för norra Europas största mötesplats för automotivesektorn, därför går det inte att ställa in utan vi får göra det bästa av situationen, förklarar FKG:s vd Fredrik Sidahl.

  Han säger att det inte var något lätt beslut att fatta, men ändå finns det en brytpunkt för när det praktiskt möjligt eller ej för att arrangera ett stort event som Stora Leverantörsdagen med många medverkande både på scen och som konferensdeltagare.

  I fjolårets youtubesända SLD2020 medverkade tre av fyra vd:ar för svenska OEM:er. 700 IP-adresser såg sändningen i realtid.

  I år är startfältet minst lika intressant. Eller vad sägs om Alain Visser, CEO Lynk&Co, Kerstin Enochsson, inköpsdirektör Volvo Cars, Thomas Hörnfeldt, VP Sustainable Business SSAB, och Christian Levin, CEO Scania i soffan tillsammans med FKG:s Fredrik Sidahl?

  Dagen kommer knytas ihop tillsammans med Mats Fägerhag, CEO CEVT.

  Här anmäler du dig. Alla som anmäler sig kommer att via mail få en länk till webbplattformen där sändningen sker live. Inga fysiska platser kommer alltså inte att finnas.

  FKG tar en konferensavgift på 300 kronor för medlemmar.